maanantai 16. toukokuuta 2016

Unelmien liikuntapäivä ja toiminnallinen viikko

Viikko meni nopeasti. Meillä oli paljon mukavaa ja opettavaista kevätpuuhaa. 
Maanantaina kävimme leikkipuistossa ja leikimme tutuilla kallioilla. 

Tiistaina 10.5 vietimme unelmien liikuntapäivää Ruoholahden leikkipuiston alueella. Pääsimme suunnistamaan itse suunnittelemillemme Siiri Saukon liikuntarasteille. Puistossa oli vilkasta, kun lapsia alkoi saapua lähialueilta. Lauloimme alussa yhdessä piirissä ja sitten kiersimme liikunnallisia rasteja. Leikkipuistossa näkyi liikkuvan iloisia lapsia. 



www.unelmienliikuntapaiva.fi

Keskiviikkona osallistuimme alueen siivoustalkoisiin. Siivosimme kaksi säkillistä roskia. Nyt täytyy muistuttaa kaikkia "ÄLKÄÄ ROSKATAKO LUONTOA, SE ON YHTEISTÄ OMAISUUTTA!
Leikimme myös siivouksen jälkeen taas Lapinlahdessa.
Roskien kerääjät lepotauolla, roskapihdit olkapäillä.

Torstaina oli jumpparadan aika. Me aikuiset saimme katsoa sivusta, kun löytyi innokkaita radan suunnittelijoita. Suunnittelijat saivat olla myös opeina, kun olivat oman ryhmän oppaina.

Ensi viikolla vietämme juhlaviikkoa. Silloin olemme viimeistä kertaa koko ryhmällä koolla. On haikeita hetkiä edessä, mutta kuten huomaatte tästä blogista, olemme tänä vuonna saaneet kokea jotain ainutlaatuista. Olemme kaikki siitä kiitollisia! 

Kiitos Leikkipuisto Ruoholahden henkilökunta hyvästä yhteistyöstä unelmien liikuntapäivän rakentamisessa. Ilo tehdä yhteistyötä!

Siis kohti juhlaviikkoa, jolloin tanssitaan, ruokaillaan ravintolassa ja käydään eräretkellä eräoppaan kanssa. Nyt on yhteisen juhlan aika, nautitaan näistä päivistä ja matkataan kohti eskarivuotta.
                       ME TIMANTIT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti