maanantai 5. lokakuuta 2015

Lehdet lentää, nyt syksy jo on

Syksyä ilmassa ja kaikkea mukavaa puuhaa luonnossa. Tämä syksy on ilmoillaan hemmotellut meitä. Olemme saaneet nauttia auringon paisteesta ja välillä pienistä sateista. Harjoitusta on tullut potan käytöstä luonnossa ja kuinka pitää hyvää huolta omista varusteista. Siitä kuuluu myös iso kiitos teille vanhemmille, olette hyvin touhussa mukana. Lapsilla on hyviä varusteita ja kaikki pitävät niistä hyvää huolta. Ilmat kun kohta kylmenevät, tuovat ne meille uudet haasteet. Positiivisin mielin silti matkataan ja uskotaan, että tästä vuodesta vielä paljon jälkikäteen puhutaan. "Monta muistoa sinne taskuihin taputellaan."


Lehdet lentää, lehdet lentää, nyt syksy jo on.....


Vanhempainilta kutsuja puuhailemassa

Lehdistä  ja ruusunmarjoista taidetta




Nyt me leikitään ja hyvää ruokaa valmistellaan sekä yhdessä sitä syödään.
Syntyy nuotiolla makkaroita muhevia ja hod doggeja isoja. Kasvispyörykät myös pyöriteltiin ja koko perhe lounaalle pyydettiin.






Nähtiin yksi myrkkysienikin ja onneksi se kaikki tunnistettiinkin. Tiedätkö sinä tämän sienen?










Noidan talolla oli liikettä, mahtoiko Noita olla kotosalla. Ovi noidan taloon auki oli, yllätys tuo meille kaikille oli. Et ikinä arvaa mitä me siellä nähtiin?

Noidantalon ovi

Sisällä oli myös hauska leikkiä, oli taas tuttuja leluja.


Muumileikeissä



Valmisteltiin vanhempainiltaa, lapset oli innoissaan. Kirjoitettiin kirjeet ja kaunis liina maalattiin. Olivat myös vähän huolissaan, eiväthän vanhemmat käy leikkimään :-)




Pöytäliinan maalaamista luonnossa

Pöytäliina mitä mainioin, vanhemmat Tervetuloa!

Kirje vanhemmille

Kiitos Timantit olitte taas ihan huippuja. Talvipuutarha päiväkodille on alulla, mutta pidetään vielä jännitystä, sillä saatte siitä myöhemmin kuvia.


<3 Päivi ja Tupuna

1 kommentti: